Συστήματα ασφαλείας - ΣυναγερμοίΠεριγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

 H εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και απαιτείται να εγκαθιστούνται εξελιγμένα συστήματα συναγερμού τα οποία θα πρέπει να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Επίσης ένα σύστημα συναγερμού για οικιακό χώρο θα πρέπει να είναι απλό στη χρήση , αξιόπιστο και λειτουργικό. 

  Η αξιοπιστία και η ασφάλεια ενος συστήματος συναγερμού εξαρτάται και επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό απο τον τρόπο εγκατάστασής και προγραμμμτισμού του.

  Το καλύτερο σύστημα ασφαλείας αν δεν εγκατασταθεί και προγραμματιστεί σωστά, ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά , να δημιουργεί ψευδή συμβάντα συναγερμού και στο τέλος να μην παρέχει την αναμενόμενη ασφάλεια.

Έτσι τα κύρια σημεία όσο αφορα το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας έιναι να υπάρχει σωστή μελέτη ασφαλείας του χώρου, να επιλέγονται συστήματα συναγερμού τα οποία να έχουν υποβληθεί σε ελέγχους και δοκιμές και τέλος να εγκατασταθούν - προγραμματιστούν με γνώμονα την καλή λειτουργία και την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

  Στην Στροφορμή Εlectrics το τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να εγκαταστήσει μέσα σε λίγες ώρες ένα σύστημα συναγερμού χωρίς να δημιουργούνται μερεμέτια ή να χρειάζονται πρόσθετες εργασίες στο χώρο σας όπως βαψίματα, σοφατίσματα κλπ.

  • Συναγερμοί οικιών, καταστημάτων, αποθηκών

  • Κλειστά κυκλώματα παρακολουθήσεως, ( κάμερες - μικρόφωνα ) καταγραφή, παρακολούθηση απο το κινητό, τον υπολογιστή ή σε κάποιο κανάλι στην τηλεόραση της οικίας

  • Δες το μπαλκόνι σου, το αμάξι σου, τον ακάλυπτο, τον κήπο, από την τηλεόραση στο δωμάτιο η στο σαλόνι

  • Σύστημα πυρανίχνευσης απλό ή διευθυνσιοδοτούμενο

  • Access control, επιλεκτική πρόσβαση σε χώρους, και με πλήρη καταγραφή των συμβάντων.

 

Περιγραφή εικόνας


Συστήματα συναγερμού  JABLOTRON

Το σύστημα συναγερμού JABLOTRON JA -100 έχει νέο επαναστατικό τρόπο λειτουργίας. Ο χειρισμός του είναι εύκολος και φιλικός προς τον χρήστη. Είναι πολυλειτουργικός, εκτελώντας μέχρι 32 εντολές αυτόματισμού και προσβάσιμος απο οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο internet. Είναι ποιοτικός και χρειάζεται επαγγελματική έγκατασταση και ρύθμιση. Μπορεί να τοποθετηθεί και να δουλεύει ενσύρματα ή ασύρματα ή και σε συνδιασμό αυτών. Μπορεί να ασφαλίσει από ένα εώς δώδεκα διαμερίσματα με έναν κεντρικό πίνακα. Ιδανικό για πολυκατοικίες και σύνθετες πολυώροφες μονοκατοικίες. Ασφαλίζει και τους κοινόχρηστους χώρους, με μια κίνηση, χωρίς καλώδια, παράλληλα με τους άλλους χρήστες. Είναι σε θέση να παγιδεύσει μέχρι και 15 αυτοκινητα της πολυκατοικιας ή ακόμα και στην γειτονιά. 

Η εταιρεία Στροφορμή Electrics είναι πιστοποιημένη για εγκατάσταση των συστημάτων συναγερμού JABLOTRON JA-100 και OASIS.